banner home design 800x400

Έρχεται το 3ο Taygetos Mountain Festival

Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας τη μαγεία του βουνού με τη ζωντάνια της μουσικής, του χορού και των δραστηριοτήτων στη φύση

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται το 3ο Taygetos Mountain Festival

Η καρδιά του βουνού θα χτυπήσει δυνατά στις 17 Αυγούστου, καθώς ο πολυχώρος εκδηλώσεων “Sivarta” φιλοξενεί το 3ο Taygetos Mountain Festival / Sivarta.

Ο χώρος βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα, μέσα σε καταπράσινο τοπίο και δίπλα στους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Αλαγονίας.

Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας τη μαγεία του βουνού με τη ζωντάνια της μουσικής, του χορού και των δραστηριοτήτων στη φύση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν free camping με παροχή σκηνής, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τα οργανωμένα μονοπάτια και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Για πρώτη φορά φέτος, θα συμμετάσχει ο αναγνωρίσιμος DJ και παραγωγός Giorgos Reisopoulos, γνωστός από τις μιξαρισμένες ζώνες “Non Stop Mix by Giorgos Reisopoulos” και “DJ Valentino Non Stop Mix”. Τα μιξαρίσματά του ακούγονται σε 230 FM σταθμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και υπόσχονται να κάνουν τη βραδιά αξέχαστη.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., και η είσοδος με ποτό κοστίζει 8 ευρώ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version