banner home design 800x400

Συγκλονιστική σύλληψη στη Σπάρτη: Πατέρας βιάζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του

Η σύλληψη έγινε το πρωί της Παρασκευής, 9 Αυγούστου 2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Σπάρτη η είδηση της σύλληψης ενός άνδρα, κατηγορούμενου για φρικτά εγκλήματα σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Η σύλληψη έγινε το πρωί της Παρασκευής, 9 Αυγούστου 2024, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει διαπράξει γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Η σοβαρότητα της υπόθεσης αποτυπώνεται στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες περιλαμβάνουν βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο περιείχε πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές, οι οποίες επίσης αποτελούν μέρος της υπόθεσης. Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, με στόχο την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και τη συλλογή επιπρόσθετων στοιχείων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version