banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Νέος διαγωνισμός για προβολή του προορισμού «Πελοπόννησος»

Σχεδιασμός και υλοποίηση συνδυαζόμενων ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού Πελοπόννησος – Επαναπροκήρυξη Ηλεκτρονικού ανοικτού Διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών
Τουρισμός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατόπιν της υπ΄ αριθμ. 737/2024 Απόφασης Περιφερειακής Επιτροπής (ΑΔΑ: Ψ6Γ57Λ1-Χ4Τ), επαναπροκηρύσσει Ηλεκτρονικό, ανοικτό Διαγωνισμό, κάτω των ορίων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για την ανάθεση υπηρεσιών με τίτλο «Σχεδιασμός και υλοποίηση συνδυαζόμενων ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού Πελοπόννησος», στο πλαίσιο του Έργου «Προώθηση Τουρισμού (Εκδηλώσεις/ Διοργανώσεις/ Φεστιβάλ – Μελέτες – Ψηφιακά Κανάλια) για το έτος 2024», για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με MIS:5223357, συνολικού προϋπολογισμού 221.000,00 € μη συμπ. ΦΠΑ (274.040,00 € συμπ. ΦΠΑ).

Αντικείμενο του έργου είναι ο Σχεδιασμός και η υλοποίηση συνδυαζόμενων ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού «Πελοπόννησος». Ειδικότερα, περιλαμβάνεται ο εμπλουτισμός και η διαχείριση των ψηφιακών καναλιών τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η μελέτη και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος ταξιδιών εξοικείωσης bloggers και influencers μέσα από την πλατφόρμα visitpeloponnese.com.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis