banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Κιανά 2024: Ένα Παραδοσικό Μικρασιάτικο Γλέντι στη Νέα Κίο

Το καθιερωμένο Παραδοσιακό Μικρασιάτικο Γλέντι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου, στις 21.00
nea kios synaulia

Το καθιερωμένο Παραδοσιακό Μικρασιάτικο Γλέντι διοργανώνει και φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου σε συνεργασία με το Δήμο Άργους Μυκηνών, το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Κίου, στις 21.00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κιανά 2024.

Συμμετέχει το μουσικό σχήμα:

Νίκος Μήλας – Βιολί, Αθηνά Κουκή – Κανονάκι, Εύη Κανέλλου – Κρουστά, Θεοδόσης Συκιώτης – Λαούτο και Μαριάνθη Λιουδάκη στη Φωνή. 

Οι  μουσικοί θα μας ταξιδέψουν σε εκείνο τον τόπο όπου τα γλέντια και οι γιορτές ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, στον τόπο των Μικρασιατών. Έτσι θα γλεντήσουμε, με τους χορούς και τις μελωδίες της Μικρασίας, των νησιών μας αλλά και παραδοσιακούς σκοπούς από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως παλιά, μικροί και μεγάλοι ένωναν τα βήματα τους σε έναν μεγάλο κύκλο έτσι και φέτος στο γλέντι του Συλλόγου θα ανταμώσουμε και θα γλεντήσουμε όλοι μαζί. 

mikrasiatiko glenti nea kios

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου σας περιμένει για να διασκεδάσουμε διατηρώντας πάντα τη Μικρασιάτικη ταυτότητα, μεταδίδοντας στα παιδιά μας τη χαρά και τη συγκίνηση, με τις μουσικές και με του χορού τα βήματα!

Τα ακούραστα μέλη του Συλλόγου θα φροντίσουν για την καλύτερη διάθεση στα σουβλάκια, τις παγωμένες μπύρες και τη λαχειοφόρο με τα πλούσια δώρα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis