banner home design 800x400

Τιμούν την αείμνηστη Ανθούλα Λαζαρίδου – Δουρούκου με ονοματοδοσία οδού στην Ερμιόνη

Σύντομα θα γίνει πρόταση στο Συμβουλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας την ονοματοδοσία μιας δημοτικής οδού προς τιμήν και δόξα της αείμνηστης Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου

Σύντομα θα γίνει πρόταση στο Συμβουλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας την ονοματοδοσία μιας δημοτικής οδού προς τιμήν και δόξα της αείμνηστης Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αναδρομικής Έκθεσης Ζωγραφικής της Ανθούλας Λαζαρίδου -Δουρούκου στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης (Συγγρού).

ΦΩΤΟ: Δήμος Ερμιονίδας

Η Ανθούλα γεννήθηκε, μεγάλωσε και εμπνεύστηκε από την Ερμιόνη, ενώ ο κ. Γεωργόπουλος σημειώσε πως “το σημαντικό ζωγραφικό της έργο σηματοδοτεί την πολιτιστική κληρονομιά μας και αποτελεί ένα πολύχρωμο τεκμήριο μνήμης για τις νεότερες γενιές του Τόπου μας“.

Για την εκδήλωση έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δ.Κ. Ερμιόνης, στην Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του ΙΛΜΕ για τη διοργάνωση της Έκθεσης.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ερμιονίδας

Ευχαριστούμε θερμά την εξαίρετη επιστήμονα & καθηγήτρια Ιστορίας Τέχνης του ΕΚΠΑ, Διοτίμα Λιαντίνη για την εικαστική παρουσίαση των έργων τέχνης της Ανθούλας, καθώς και την οικογένεια της Ανθούλας.

Σύντομα θα γίνει πρόταση στο Συμβουλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας την ονοματοδοσία μιας δημοτικής οδού προς τιμήν και δόξα της αείμνηστης Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ερμιονίδας

Εύχομαι σε όλους τους επισκέπτες να απολαύσουν την Έκθεση και να ταξιδέψουν στη θέα των όμορφων εικόνων που αναδεικνύουν τον ερμιονίτικο κόσμο μέσα στον χρόνο!“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version