banner home design 800x400

Ράνια Τζίμα: Καλοκαιρινές διακοπές στην… ωραιότερη παραλία της Μεσσηνίας

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην ειδυλλιακή ακτή, στο Πετροχώρι Μεσσηνίας

Η Ράνια Τζίμα, η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, επέλεξε τη Μεσσηνία για τις καλοκαιρινές της διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία Πετροχώρι. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε την προτίμησή της για αυτή την πανέμορφη ακτή.

Το Πετροχώρι, γνωστό για την αμμώδη του παραλία και τα κρυστάλλινα νερά του, προσφέρει μια γαλήνια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ιδανική για απόλυτη ξεκούραση. Η Ράνια Τζίμα, με τη διακριτική της παρουσία και το κομψό της στιλ, απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής της εκεί, αποδεικνύοντας πως το Πετροχώρι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ηρεμία και ανανέωση.

Η παραλία του Πετροχωρίου, περιτριγυρισμένη από καταπράσινους λόφους και με θέα τα καταγάλανα νερά, προσφέρει το τέλειο σκηνικό για ηρεμία και χαλάρωση. Η Ράνια Τζίμα βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και να κολυμπήσει με την οικογένειά της, μοιράζοντας τις στιγμές της με τους followers της μέσω social media. Στην ανάρτησή της, χαρακτηρίζει το Πετροχώρι ως «η ωραιότερη παραλία της Μεσσηνίας».

Το παραλιακό χωριό Πετροχώρι βρίσκεται σε υψόμετρο 25 μέτρων και φιλοξενεί περίπου 120 μόνιμους κατοίκους. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση 7,5 χιλιομέτρων από τη Γιάλοβα, 15 χιλιομέτρων από την Πύλο και 60 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, συνδυάζοντας εύκολη πρόσβαση με μοναδική τοπική ατμόσφαιρα. Στην αρχαιότητα, η περιοχή ανήκε στο βασίλειο του Νέστορα της αρχαίας Πύλου, ενώ από τον Μεσαίωνα και έπειτα αναφερόταν με διάφορες παραλλαγές, όπως Petra Chorio, Petrocori και Petrochorion.

Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του Πετροχωρίου δεν είναι μόνο ιδανική για χαλάρωση αλλά και για εξερεύνηση. Η περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ και απολαυστικούς περιπάτους κατά μήκος της ακτής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version