banner home design 800x400

Οδηγός δέχθηκε επίθεση με πέτρες επιστρέφοντας από Ναύπλιο με τα παιδιά

Ο γιος της δικηγόρου που καθόταν στη θέση του συνοδηγού τραυματίστηκε από τα θραύσματα – Το συμβάν έγινε στην Αττική Οδό

Μια σοκαριστική επίθεση συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Αττική Οδό, όταν μια δικηγόρος μαζί με τα δύο παιδιά της δέχθηκαν πέτρες από έναν άγνωστο που ήταν κρυμμένος πάνω σε γέφυρα.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος της γέφυρας Λιοσίων, με αποτέλεσμα ο γιος της γυναίκας που καθόταν στη θέση του συνοδηγού να τραυματιστεί από τα θραύσματα.

Εφιάλτης στην Αττική Οδό

Η δικηγόρος επέστρεφε από το Ναύπλιο με τα δύο της παιδιά και κινούνταν στην Αττική Οδό με ταχύτητα περίπου 90 χλμ./ώρα.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό χτύπο στο αυτοκίνητο.

Η πέτρα χτύπησε το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού, τραυματίζοντας τον γιο της. Παρά την ξαφνική επίθεση, η οδηγός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να σταματήσει το όχημα με ασφάλεια.

Αστυνομική έρευνα για το συμβάν

Η οδηγός ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές, οι οποίες διερευνούν το συμβάν.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό τέτοιου είδους στην Αττική Οδό ή σε άλλους δρόμους και σιδηροδρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την ίδια τη δικηγόρο, της μετέφεραν από την Αττική Οδό πως έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις όπου πέτρες ρίχνονται σε διερχόμενα οχήματα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version