banner home design 800x400

Όχι συναυλίες στα στάδια Άργους και Ναυπλίου – Κίνδυνος για τον Αθλητισμό

Έκκληση του Γιάννη Μπόλλα από πλευράς ΣΕΓΑΣ: Μην χρησιμοποιείτε τα στάδια για συναυλίες και μη αθλητικές εκδηλώσεις – Δεν είναι σε καλή κατάσταση

Σε μια έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές, το μέλος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μπόλλας, προειδοποιεί για τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης των αθλητικών σταδίων για συναυλίες και άλλες μη αθλητικές εκδηλώσεις. Ο κ. Μπόλλας τονίζει ότι τόσο το Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου όσο και το Στάδιο του Άργους έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αθλητικές δραστηριότητες, και μάλιστα με διεθνείς προδιαγραφές.

«Έκκληση μην χρησιμοποιείτε τα Στάδια για Συναυλίες και τα καταστρέφετε!» αναφέρει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι η κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να υποφέρει ο Αργολικός αθλητισμός στον στίβο.

Τα συγκεκριμένα στάδια έχουν φιλοξενήσει σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, όπως διεθνείς αγώνες Δέκαθλου στο Ναύπλιο και Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Άργος. Ωστόσο, η χρήση τους για μη αθλητικές εκδηλώσεις έχει επιφέρει φθορές που καθιστούν δύσκολη τη συντήρησή τους και τη διατήρηση των προδιαγραφών που απαιτούνται για υψηλού επιπέδου αθλητισμό.

«Αυτήν την περίοδο τα δυο στάδια δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν έχουν τις προδιαγραφές με αποτέλεσμα να μαραζώνει ο Αργολικός Αθλητισμός στον στίβο», σημειώνει ο κ. Μπόλλας, καλώντας τις τοπικές αρχές να λάβουν μέτρα για την προστασία και την αποκατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα στο ΔΑΚ Άργους έλαβε χώρα η συναυλία του Νίκου Οικονομοπούλου, με πολύ μεγάλη προσέλευση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version