banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Η πρώτη κέρινη τούρτα στην Ελλάδα βρίσκεται στο Άργος

Στο κατάστημα moonstone.gr της Μαρίας και του Άρη
moonstone.gr

Η πρώτη τούρτα απο κερί που φτιάχτηκε ποτέ, κοσμεί την βιτρίνα του καταστήματος moonstone.gr που βρίσκεται στο Άργος. Κέρινη τούρτα που δεν τρώγεται, αλλα είναι φτιαγμένη απο φυτικό κερί σόγιας, το οποίο μετά την καύση όσο είναι ακόμα ρευστό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρέμα σώματος.

Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή. Εδώ και έναν χρόνο λειτουργεί στο Άργος, στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 24 το κατάστημα moonstone.gr, jewelry & candles, του Αριστείδη Χρυσάφη- Δανιήλ και της Μαρίας Τσακιροπούλου.

moonstone.gr

Η Μαρία και ο Άρης είναι δύο νέα παιδιά από το Άργος που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν κάτι δικό τους στο χώρου του κεριού μιας και δεν υπήρχε κάτι ανάλογο στην περιοχή μας. Δεν ήταν όμως αυτή η πρώτη τους σκέψη, αφού αρχικά είχαν αποφασίσει να δοκιμάσουν τη τύχη τους στην Αυστραλία. Μια σειρά από εμπόδια όμως, τους έκαναν να αλλάξουν γνώμη και να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια στον επιχειρηματικό χώρο και να γίνουν οι νεότεροι επιχειρηματίες στην κοινωνία του Άργους, προσφέροντας κάτι διαφορετικό και πιο φρέσκο.

moonstone.gr

Το κατάστημα κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και όπως μας λένε ο Άρης και η Μαρία ο κόσμος του Άργους το έχει αγκαλιάσει και το στηρίζει. Είναι ένα μαγαζί που βγάζει τα έξοδα του.

Κάθε αρχή και δύσκολη και για να στηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πρώτα και το φυσικό κατάστημα μετά, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αρωγός στο ξεκίνημα ήταν η επιδότηση απο το κράτος.

moonstone.gr

Στο moonstone.gr θα βρει κανείς χειροποίητα κεριά σόγιας, αρωματικά χώρου, τσάντες και κοσμήματα. Είναι ένας μικρός χώρος, όμορφα διακοσμημένος και γεμάτος μυρωδιές. Η Μαρία δημιουργεί τα κεριά με πολλή αγάπη, βάζοντας φαντασία. Κεριά που μοιάζουν με αληθινά γλυκά και φυσικά την πρώτη τούρτα από κερί σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Μια τούρτα που σε ξεγελάει για αληθινή την οποία παράγγειλε για τα γενέθλια της συζύγου του, ο μουσικός καλλιτέχνης απο την Κύπρο, Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Μαρία είναι ένας δημιουργικός και αισιόδοξος νέος άνθρωπος που αγαπάει πολύ την δουλειά της, τόσο που παρά την σωματική καταπόνηση απο τις πολλές ώρες που περνάει στο εργαστήριο φτιάχνοντας κεριά, την ορθοστασία και τους πόνους στον αυχένα, εκείνη νιώθει χαρούμενη.

moonstone.gr

Μεγάλη βοήθεια για την επιχείρηση είχε η δημιουργία προφίλ στην εφαρμογή τικ τοκ. Μέσα απο βιντεάκια και λάιβ ο κόσμος γνώρισε το κατάστημα και οι παραγγελίες πήραν ανοδική πορεία.

Τα παιδιά όπως μας λένε έχουν να ανταγωνιστούν τις υπόποιλες επιχειρήσεις και τις τιμές του διαδικτύου και πως έχουν τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα τους.

Το καλοκαίρι τα κεράκια φεύγουν πιο δύσκολα, όμως έχουν ζήτηση τα κεριά απο σιτρονέλα, οι τσάντες, τα κοσμήματα και τα αρωματικά αυτοκινήτου και χώρου.

Ζητήσαμε απο τα παιδιά να μας προτείνουν αγαπημένες μυρωδιές κεριών και μας απάντησαν: καρπούζι, σανδαλόξυλο, πατισερί, προφιτερόλ, φρες λινεν και όασις.

moonstone.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis