banner home design 800x400

Νοσοκομείο Άργους: Κρίσιμη έλλειψη στα αποθέματα αίματος

“Κάθε Σταγόνα Μετράει: Ενώσου με τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια Πράξη Αγάπης”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας κάνει έκκληση για αίμα μιας και τα αποθέματα αίματος έχουν μειωθεί.

Η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Άργους αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια κρίσιμη έλλειψη στα αποθέματα αίματος, η οποία καθιστά δυσχερή τη μεταγγισιοθεραπεία των ασθενών που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι ανάγκες σε αίμα είναι συνεχώς αυξανόμενες και η δική σας προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

“Σας παρακαλούμε θερμά, όσοι μπορείτε, να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να προσέλθετε για να αιμοδοτήσετε στις επόμενες ημέρες. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και μπορεί να σώσει ζωές.” αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Κάθε Σταγόνα Μετράει: Ενώσου με τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια Πράξη Αγάπης.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 17:00-19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο ΚΙΒΕΡΙ (δείτε το σημείο στο χάρτη).

Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι ανεκτίμητες και εκτιμώνται βαθύτατα. Κάθε φορά που αιμοδοτείτε, δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

“Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες ποσότητες αίματος. Μαζί μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των ασθενών και να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή”. Κλείνει στην ανακοίνωση του.

Το ωράριο αιμοληψιών στο Τμήμα Αιμοδοσίας είναι: Δευτέρα έως και Παρασκευή από 09:00 – 13:00.

Για την Αιμοδοσία δεν απαιτείται ραντεβού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2751360197, 2751360136.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version