banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Αναδεικνύοντας τον Τόπο μας: Η Συνεργασία της Skouras Real Estate στην Προώθηση Εξοχικών Κατοικιών στο Τολό

Skouras Real Estate κατοικίες Τολό

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας μας, ο οποίος μας γεμίζει με χαρά κι αισιοδοξία για το real estate της περιοχής μας, είναι η  δημιουργία αξιόλογων επαγγελματικών σχέσεων με ανθρώπους που δημιουργούν και καινοτομούν στο χώρο μας.

Αναφερόμαστε στη συνεργασία μας με επιτυχημένη κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των εξοχικών κατοικιών.

Ο συνδυασμός της δικής τους εμπειρίας στις κατασκευές εξοχικών κατοικιών με την δική μας εξειδίκευση στην προώθηση και πώληση τουριστικών ακινήτων είχε ως αποτέλεσμα την άμεση πώληση εξοχικών, ανεξάρτητων μονοκατοικιών, από τα σχέδια, σε περισσότερες από 15 οικογένειες, συντελώντας σχεδόν στην δημιουργία ενός μικρού οικισμού, 1 χλμ. έξω από το τουριστικό Τολό.

Skouras Real Estate κατοικίες Τολό

Οι οικογένειες αυτές βρέθηκαν από την Skouras Real Estate σε διάφορα μέρη της γης όπως Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Ισραήλ κ.α. αποκτώντας μία ποιοτική, μοντέρνα κατοικία στην περιοχή μας. Η Skouras Real Estate κατάφερε να τους δώσει λύσεις προσφέροντας σύγχρονες, πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή του Τολού ακόμα και από τα σχέδια των ακινήτων.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο συγκρότημα και η πώλησή του συνετέλεσαν σημαντικά στην αύξηση της αγοραίας αξίας των ακινήτων στην περιοχή, καθώς και στην προσέλκυση πλήθους αγοραστών, οι οποίοι παρουσίασαν ενδιαφέρον για κατοικίες/εκτάσεις στην περιοχή που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν σημαντική ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό. Ακόμα, αυτό το μοντέρνο και ιδιαίτερα καλαίσθητο συγκρότημα έχει κάποιες από τις κατοικίες με τα υψηλότερα μισθώματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή του Τολού. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η κατασκευή και άμεση πώληση του συγκροτήματος προσέλκυσε κι άλλες κατασκευαστικές εταιρείες στην περιοχή, οι οποίες σχεδιάζουν παρόμοια συγκροτήματα και δημιουργούν κι αυτά με τη σειρά τους ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την περιοχή του Τολού.

Η συνεργασία μας όμως με κατασκευαστικές εταιρείες δεν περιορίζεται στην προώθηση και πώληση των ακινήτων. Η Skouras Real Estate και οι έμπειροι συνεργάτες της είναι σε θέση να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες όσον αφορά την δημιουργία των κατάλληλων κατοικιών. Μέσα από στοιχεία που διαθέτει η εταιρεία μας, όπως συχνότητα πωλήσεων, αξιολόγηση προφίλ αγοραστών, χαρακτηριστικά εύρεσης εξοχικών κατοικιών από τους πελάτες μας και την τρέχουσα κατάσταση της τοπικής αγοράς εξοχικών ακινήτων βοηθούμε να δημιουργηθούν οι ιδανικές εξοχικές κατοικίες που προσελκύουν τους αντίστοιχους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Η Skouras Real Estate έχοντας την απαραίτητη δομή και γνώση του εξοχικού ακινήτου μπορεί να προσφέρει λύσεις σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα, παρέχοντας υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και διάθεση για εξέλιξη του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την κατασκευαστική εταιρεία για την εμπιστοσύνη της, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανάδειξη του τόπου μας και των όμορφων περιοχών μας και είμαστε περήφανοι για την συμβολή μας, έστω με ένα πολύ μικρό μερίδιο, στην οικονομική ενίσχυση της περιοχής μας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis