banner home design 800x400

Τί είδε στον Ανάβαλο ο Ανδρουλάκης (Video)

Η λειψυδρία και η κλιματική κρίση πλήττουν απ’ άκρη σε άκρη τη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τί είδε στον Ανάβαλο ο Ανδρουλάκης (Video)

Το φράγμα του Αναβάλου, κοντά στο Κιβέρι της Αργολίδας, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Είχαν προηγηθεί πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό και αρθρογραφία, για τα προβλήματα που υπάρχουν με το έργο, αλλά και τις δυνατότητες των πηγών.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Η λειψυδρία και η κλιματική κρίση πλήττουν απ’ άκρη σε άκρη τη χώρα. Για αυτό, λοιπόν, η διαχείριση των υδάτινων πόρων είναι ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα» τόνισε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δηλώσεις του από το φράγμα που βρίσκεται κοντά στο Κιβέρι, επισήμανε ότι για το εν λόγω αρδευτικό έργο την περίοδο 2010 – 2014, εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν μελέτες συνολικού προϋπολογισμού άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τα έργα παραμένουν ημιτελή.

«Και σε αυτή την περίπτωση είμαστε αντιμέτωποι με έναν ακόμα κακό κυβερνητικό σχεδιασμό. Έχουμε χρέος σε αυτήν τη νέα εποχή που η διαχείριση υδάτων και η ενέργεια είναι πολύ κρίσιμα ζητήματα για την ανθεκτικότητα της εγχώριας παραγωγής, αλλά και για την καθημερινή ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, να έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο ώστε η χώρα μας να είναι και ανταγωνιστική και ανθεκτική στην κλιματική κρίση και τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις» κατέληξε.

Ο κος Ανδρουλάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Αργολίδα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version