banner home design 800x400

«Συνδυάζω Μετακινούμαι» στην Ερμιονίδα

Ο Δήμος Ερμιονίδας καλεί σε δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, 16-22 Σεπτεμβρίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Συνδυάζω Μετακινούμαι» στην Ερμιονίδα

Στο πλαίσιο δράσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» ο Δήμος Ερμιονίδας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή και φυσικό πρόσωπο να συμμετάσχει σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 16-22 Σεπτεμβρίου. 

Η εκστρατεία στοχεύει στην ενθάρρυνση αλλαγής συμπεριφοράς προς όφελος της ενεργητικής κινητικότητας μεταφορών – μετακινήσεων, οργανώνοντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης με τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς. 

Η φετινή διοργάνωση έχει θέμα «Συνδυάζω Μετακινούμαι». 

Ολοκληρωμένες προτάσεις στο vivliokran2018@gmail.com έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2024. Πληροφορίες: 27540-23461 & https://mobilityweek.eu/home/.

Γενικές Οδηγίες Συμμετοχής

ΒΗΜΑ 1 Καλώ εθελοντές/τριες προγραμματίζω ονοματίζω τη δράση και την στέλνω σε μορφή word στο vivliokran2018@gmail.com προκειμένου να καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (επιλέγω ημερομηνία της δράσης , ώρα , καθορίζω τον τόπο , περιγράφω το πρόγραμμα και από ποιον φορέα ή ιδιώτη υλοποιείται)

ΒΗΜΑ 2 Στη διάρκεια της δράσης φροντίζω να βγάλω 2-3 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες 

BHMA 3 Όταν πραγματοποιηθεί η δράση στέλνω στο vivliokran2018@gmail.com τις φωτογραφίες (όχι περισσότερες από 3), μια πολύ σύντομη περιγραφή για αυτό που συνέβη και εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφρασμένο και στην αγγλική . 

Προτάσεις: Πεζοπορίες , ποδηλατοδρομίες , παραδοσιακά παιχνίδια , υπαίθριες δραστηριότητες κ.α Οι ιδέες και οι εμπειρίες θα διαμοιραστούν με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς δήμους . Όλες οι δράσεις έχουν αποκλειστικά και μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή του Δήμου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://mobilityweek.eu/participatingtowns-and-cities/

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version