banner home design 800x400

Ναύπλιο: «Θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ σοβαρότερο ατύχημα»

Κατάρρευση Μπαλκονιού στο Ναύπλιο – «Αν ήμουν έξω εκείνη τη στιγμή, θα με είχε καταπλακώσει» λέει ο ιδιοκτήτης ενός εκ των σταθμευμένων ΙΧ

Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο Ναύπλιο όταν, περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, το μπαλκόνι ενός τριώροφου κτιρίου στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας 45 κατέρρευσε, καταπλακώνοντας δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των οχημάτων, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε: «Ήμουν στην εργασία μου και δούλευα όταν άρχισαν να πέφτουν πέτρες από τον ουρανό. Το αυτοκίνητό μου ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στο καφέ που δουλεύω. Βγήκα για λίγο έξω να δω αν έρχεται ο ντελιβεράς και τότε άρχισαν να πέφτουν μεγάλες πέτρες από το μπαλκόνι».

«Έπαθα ένα τεράστιο σοκ, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη. Νόμιζα ότι γινόταν σεισμός», συνεχίζει ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τονίζει την επικινδυνότητα της κατάστασης. «Αν ήμουν έξω εκείνη τη στιγμή, θα με είχε καταπλακώσει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στον δρόμο. Λίγο νωρίτερα, είχε περάσει μια γυναίκα και ακριβώς μπροστά από το αμάξι μου ήταν παρκαρισμένα ένα τζιπ και μια μηχανή. Θα μπορούσε να έχει γίνει πολύ σοβαρότερο ατύχημα».

Παρά την καταστροφή, ο ιδιοκτήτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη ενδιαφέροντος από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου: «Ο ιδιοκτήτης δεν με έχει καλέσει μέχρι τώρα για να με ρωτήσει αν είμαι καλά ή πώς είναι το αμάξι μου. Μόνο ο γιος του πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε».

Τέλος, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου υπογραμμίζει την ανάγκη για τακτικούς ελέγχους σε ετοιμόρροπα κτίρια, για να προληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. «Μερικά λάθη κοστίζουν ακριβά», καταλήγει με ένα αίσθημα ανακούφισης που δεν υπήρξαν θύματα στο απίστευτο αυτό συμβάν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version