banner home design 800x400

Η Πύλος θα αποκτήσει νέο Ειρηνοδικείο

Στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Ειρηνοδικείου Πύλου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Πύλος θα αποκτήσει νέο Ειρηνοδικείο

Στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Ειρηνοδικείου Πύλου, παρέστη την Πέμπτη 1η Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Στην τελετή, που διοργάνωσε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, το Νέο Ειρηνοδικείο Πύλου, θεμελιώθηκε από τον Πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα, υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ένα έργο προϋπολογισμού 1.077.000 €, που υλοποιείται από την «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και χρηματοδοτείται από το ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.

Στην τελετή, παρέστησαν επίσης, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς και πλήθος κόσμου.

Σαμαράς: «Θεμελιώνουμε δικαιοσύνη και ανάπτυξη»

Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο Μεσσηνίας, ήταν παρών, καθ΄ ότι πρωτεργάτης στην θεμελίωση (1/8/24) του Ειρηνοδικείου Πύλου.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των αρχών τόνισε ότι στην Πύλο θεμελιώνεται η δικαιοσύνη και η ανάπτυξη και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να αναδείξει τον ρόλο του υπουργού Υποδομών κ. Σταϊκούρα τον οποίο εμπιστεύεται και για την επίλυση του Περιφερειακού στην Πύλο. Χαιρέτισε την παρουσία ανθρώπων που «έχουν δώσει πολλά για την Πατρίδα» όπως είπε και καλωσόρισε τον κ. Μαυρίδη πρόεδρο των Εφετών, κ.α.

«Όταν πρόκειται για την Ελλάδα και την πατρίδα είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο» είπε κλείνοντας, ο Αντώνης Σαμαράς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version