banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Έφτασε στο Άργος ο Νίκος Οικονομοπουλος – Σήμερα η πολυαναμενόμενη συναυλία

Οι πόρτες του Δημοτικού Σταδίου Άργους θα ανοίξουν νωρίς το απόγευμα
Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, έφτασε χθες στο Άργος ενόψει της πολυαναμενόμενης συναυλίας του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 2 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (ΔΑΚ Άργους).

Οι πόρτες του Δημοτικού Σταδίου Άργους θα ανοίξουν νωρίς το απόγευμα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βρουν τις θέσεις τους και να προετοιμαστούν για τη μεγάλη βραδιά. Τα εισιτήρια για τη συναυλία είναι διαθέσιμα μέσω του ticketservices.gr, και η προπώληση σε διάφορα σημεία συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εισιτήρια θα μπορείτε να αγοράσετε και στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ακόμη θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση την ημέρα της συναυλίας από το λιμάνι του Ναυπλίου και από την πλατεία του Αγίου Πέτρου προς το Δακ Άργος.

Μετά την τεράστια επιτυχία του νέου του τραγουδιού “Έκπτωτος Άγγελος”, που κατέκτησε τις καρδιές του κοινού σε όλη τη χώρα, και τις ασταμάτητες sold out συναυλίες στην Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία, ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Άργος. Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη αναμένεται να γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και συγκίνηση.

Η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της καλοκαιρινής του περιοδείας, η οποία έχει ως στόχο να προσφέρει στο κοινό μια εμπειρία αντάξια της αγάπης και της υποστήριξης που λαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια. Η παράσταση υπόσχεται να είναι ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα ήχου και εικόνας, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας ακόμα πιο ψηλά.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τα αγαπημένα του τραγούδια, ενώ η σκηνική παρουσία του Νίκου Οικονομόπουλου θα μαγνητίσει και θα εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά. Ο καλλιτέχνης, γνωστός για την εκπληκτική του φωνή και την ικανότητά του να συνδέεται με το κοινό, είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια αξέχαστη βραδιά.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis