banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ανδρουλάκης και Μανιάτης στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για τις Βάκχες

Είχε προηγηθεί η προεκλογική επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αναβάλου, στο Κιβέρι
androulakis maniatis arxaio theatro epidaurou

Στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για να παρακολουθήσει τις Βάκχες του Ευριπίδη βρίσκεται απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον Ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο της ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Γιάννη Μανιάτη.

androulakis maniatis arxaio theatro epidaurou (2)

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τις Βάκχες του Ευριπίδη στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου. Η τραγωδία του μυστικισμού, της έκστασης αλλά και της βαρβαρότητας, έρχεται σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε μια καθηλωτική καλλιτεχνική εμπειρία, με ενορχηστρωτή τον ίδιο τον θεό του θεάτρου, Διόνυσο.

androulakis maniatis arxaio theatro epidaurou (1)

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον Ανάβαλο στα πλαίσια επίσκεψής του στην Αργολίδα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ τον ερχόμενο Οκτώβριο. Νωρίτερα μπήκε στην κουζίνα ενός καφενείου στο Κιβέρι και δοκίμασε τους μεζέδες που έφτιαχνε η μαγείρισσα για τους πελάτες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρα είχε επαφές με πολίτες και φορείς του νομού, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis