banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ανδρουλάκης: Μπήκε στην κουζίνα και δοκίμαζε μεζέδες στο Κιβέρι

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κιβέρι, όπου είχε την ευκαιρία να δείξει την απλότητα και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζουν.
androulakis kiveri

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κιβέρι, όπου είχε την ευκαιρία να δείξει την απλότητα και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζουν. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ανδρουλάκης μπήκε στην κουζίνα ενός καφενείου της περιοχής και δοκίμασε τους μεζέδες που έφτιαχνε η μαγείρισσα για τους πελάτες.

Ο Ανδρουλάκης, η κουζίνα στο Κιβέρι και το …γαλακτομπούρεκο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με την μαγείρισσα, αλλά και με τον ιδιοκτήτη του καφενείου στο Κιβέρι, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Η επαφή του με τον κόσμο ήταν ανοιχτή και αυθόρμητη, καθώς συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παρευρισκόμενους, ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Νίκος Ανδρουλάκης στο Κιβέρι
ΦΩΤΟ: Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης στο Βιβέρι

Εντωμεταξύ, ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες στη Μεσσηνία τρόλαρε τον εαυτό του δημοσιεύοντας στο instagramm βίντεο με αυθόρμητες σκηνές από την περιοδεία του. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έγραψε: «Το γαλακτομπούρεκο της Πύλου δεν πιάνεται στη δίαιτα».

Λίγο πιο κάτω, φωτογραφήθηκε μπροστά από ένα παραδοσιακό μαγαζί με γουρουνοπούλα – σπεσιαλιτέ της περιοχής.

Πριν την επίσκεψή του στο καφενείο τουΚιβερίου, ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τον Ανάβαλο, όπου τον περίμεναν τοπικά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ και ενημερώθηκε για τα τοπικά ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ υπήρξε και έντονη πολιτική συζήτηση. (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ).

androulakis anavalos
ΦΩΤΟ: anagnostis

Πολιτικές δηλώσεις Ανδρουλάκη

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Ζούμε μία περίοδο όπου στον βωμό της συγκάλυψης, υπάρχει συστηματική υποβάθμιση της διάκρισης των εξουσιών και του κράτους δικαίου. Γιατί πολύ απλά ο κ. Μητσοτάκης φοβάται. Φοβάται την αλήθεια, φοβάται το φως και θέλει να επιβάλει το σκοτάδι. Γι’ αυτό θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.

Πριν από λίγες ημέρες, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια Μεταπολίτευσης. Έχουμε χρέος να σεβαστούμε τους αγώνες χιλιάδων ανθρώπων για δημοκρατία και προς τις επόμενες γενιές, η χώρα μας να είναι μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και κανείς, όσο ισχυρός και αν είναι, να μην μπορεί να στήσει ένα παρακράτος, αλλά όλοι είναι όλοι ίσοι απέναντι στη δικαιοσύνη.

Για αυτό, λοιπόν, συνεχίζω τον αγώνα μου και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να εφαρμόσει η ΕΥΠ την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, αλλά και για την απόφαση του Αρείου Πάγου».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε:

«Συνεχίζω τον αγώνα μου, είμαι πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μπει σε μία νέα πορεία. Είναι ένας αυτόνομος πόλος. Δεν είναι το κόμμα στο οποίο όλοι οι συνάδελφοί σας έθεταν το ερώτημα: «με ποιον θα πάτε; Με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ;». Πλέον, μπορούμε να αγωνιστούμε για να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί. Έχουμε κάνει πολύ σοβαρά βήματα μόνο μπροστά. Αγωνίζομαι για να μην κάνουμε κανένα βήμα πίσω. Και πιστεύω ότι με τον λόγο της προόδου, της υπευθυνότητας, της συνέπειας που ακουμπά όλα τα σύγχρονα προβλήματα -το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια υγεία, τη δημόσια παιδεία, τα τεράστια ζητήματα του κόστους ζωής, της στέγασης, της ακρίβειας- το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξαναγίνει ένας πολύ σημαντικός πρωταγωνιστής και να είναι ο πυλώνας της νίκης της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Άργος και Επίδαυρο επισκέπτεται στη συνέχεια ο Ανδρουλάκης

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συνεχίζεται το μεσημέρι, στις 13:00, με συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Εκεί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συζητήσει με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου για τις προοπτικές ανάπτυξης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική επιχειρηματικότητα.

Το απόγευμα, στις 18:00, ο κ. Ανδρουλάκης θα απευθύνει ομιλία σε φίλους και στελέχη του Κινήματος στο Άργος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Το βράδυ, θα παρευρεθεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσει την παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη.

Η περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιβέρι και το Άργος είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την ενδυνάμωση της επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες και την προώθηση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια που δείχνει στις συναντήσεις του με τους πολίτες, αναδεικνύουν την πρόθεσή του να παραμείνει κοντά στον κόσμο και να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις προτάσεις τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *