banner home design 800x400

Σε πορεία υλοποίησης το ζωτικής σημασίας έργο του κόμβου Μυκηνών

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανακοίνωσε την Τετάρτη 31 Ιουλίου την επαναδημοπράτηση του έργου του κόμβου των Μυκηνών

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανακοίνωσε την Τετάρτη 31 Ιουλίου την επαναδημοπράτηση του έργου του κόμβου των Μυκηνών στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Το έργο, ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης μαζί με άλλα έργα οδικής ασφάλειας, έλαβε την έγκριση από το Ταμείο, παρά τις δυσκολίες και τις αμφιβολίες που εκφράστηκαν από κάποιους. Στην περιοχή αυτή, που έχει θρηνήσει θύματα για πολλά χρόνια, το έργο θα προχωρήσει άμεσα σε υλοποίηση, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια.

Αναλυτικά, ο κ. Λαμπρόπουλος σημείωσε τα εξής:

Εγκρίναμε προ ημερησίας διατάξεως την επαναδημοπράτηση του έργου του κόμβου των Μυκηνών. Ένα έργο ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης μαζί με άλλα έργα οδικής ασφάλειας. Σε πείσμα όσων ήθελαν να λένε ότι το έργο πάει στα βράχια, καταφέραμε και πήραμε την έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται για ένα έργο σε μια περιοχή που έχει θρηνήσει θύματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα αρχίσει να μπαίνει σε πορεία υλοποίησης

Έγκριση διακήρυξης Ανοιχτής Διαδικασίας για τη σύναψη Δημόσιας Σύμβασης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», ΥΠΟΕΡΓΟ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΜΥΚΗΝΩΝ, Π/Υ ΜΕΛΕΤΗΣ 2.555.000,00 ευρώ.“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version