banner home design 800x400

Ναύπλιο: Χάος στην Ενδεκάτη μετά το πεσμένο μπαλκόνι

Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί σκαλωσιές, ενώ παράλληλα έκλεισαν την είσοδο για τους οδηγούς από τον κόμβο της Ενδεκάτης προς την οδό Σιδηράς Μεραρχίας

Κυκλοφοριακό χάος έχει προκληθεί στην Ενδεκάτη μετά το σοβαρό περιστατικό κατάρρευσης μπαλκονιού που σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 1 Αυγούστου στο κεντρικό αυτό σημείο του Ναυπλίου. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί σκαλωσιές, ενώ παράλληλα έκλεισαν την είσοδο για τους οδηγούς από τον κόμβο της Ενδεκάτης προς την οδό Σιδηράς Μεραρχίας.

Το μπαλκόνι του πάνω ορόφου γκρεμίστηκε, προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και έντονη ανησυχία στους κατοίκους και τους περαστικούς της περιοχής. Τα μπάζα έπεσαν στον κάτω όροφο, ενώ κομμάτια τσιμέντου και άλλα υλικά κατέληξαν σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα.

Κάλλιστα θα μπορούσε να προκληθεί τραυματισμός ή ακόμα και θάνατος κάποιου ανθρώπου που διερχόταν εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο, καθώς το σημείο αυτό είναι αρκετά πολυσύχναστο. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η περιοχή της Ενδεκάτης Ναυπλίου θα παραμείνει υπό επιτήρηση μέχρι να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών και πεζών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version