banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο Τολό – Παρκαρισμένο ΙΧ μπλόκαρε λεωφορείο

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Ναύπλιο – Δρέπανο – Τολό δεν χωρούσε να διέλθει από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές οχημάτων πίσω από αυτό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ντόπιων να αποτρέψουν τα χειρότερα
tolo leoforeio sekeri mplokare (9)

Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε στο Τολό Αργολίδας τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 1 Αυγούστου, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Ναύπλιο – Τολό – Δρέπανο, κόλλησε στην οδό Σέκερη γιατί ένα μαύρο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο παράνομα, του έφραζε το δρόμο.

Το μεγάλο όχημα δεν χωρούσε να διέλθει από τον κεντρικό δρόμο του χωριού για να συνεχίσει το δρομολόγιό του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ουρά από οχήματα πίσω από το λεωφορείο. Κάποια από αυτά κατάφεραν και έκαναν αναστροφή επιστρέφοντας ανάποδα από την οδό Σέκερη. Την ίδια στιγμή ορισμένοι περίοικοι έκαναν σινιάλο στους διερχόμενους οδηγούς να κόψουν δεξιά στον ανηφορικό δρόμο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Αν και τα ΙΧ είχαν τη δυνατότητα να κάνουν κάποιους ελιγμούς, δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο για το απορριμματοφόρο του Δήμου Ναυπλιέων και ένα ακόμα μικρότερο λεωφορείο που ακολουθούσε.

Η ταλαιπωρία κράτησε για αρκετή ώρα, καθώς δεν μπορούσε να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος που απερίσκεπτα είχε παρκάρει σε αυτό το σημείο.

tolo leoforeio sekeri mplokare (3)
tolo leoforeio sekeri mplokare (5)
tolo leoforeio sekeri mplokare (10)
tolo leoforeio sekeri mplokare (2)
tolo leoforeio sekeri mplokare (4)
tolo leoforeio sekeri mplokare (6)
tolo leoforeio sekeri mplokare (1)
tolo leoforeio sekeri mplokare (7)

Photos: anagnostis

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis