banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Κατάρρευση Μπαλκονιού στην Ενδεκάτη Ναυπλίου – Έπεσε πάνω σε Σταθμευμένο Αυτοκίνητο

Τα μπάζα έπεσαν στον κάτω όροφο, ενώ κομμάτια τσιμέντου και άλλα υλικά κατέληξαν σε στο σταθμευμένο αυτοκίνητο
Πτώση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Σοβαρό περιστατικό κατάρρευσης μπαλκονιού σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ενδεκάτη του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα, ένα μπαλκόνι του πάνω ορόφου γκρεμίστηκε, προκαλώντας μεγάλο θόρυβο και έντονη ανησυχία στους κατοίκους και τους περαστικούς της περιοχής.

Μπαλκόνι έπεσε σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

Τα μπάζα από το κατεστραμμένο μπαλκόνι έπεσαν στον κάτω όροφο, ενώ κομμάτια τσιμέντου και άλλα υλικά κατέληξαν σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα.

Δεν περνούσαν άνθρωποι

Ευτυχώς, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, παρά το γεγονός ότι την ώρα του περιστατικού περνούσε κόσμος από το πεζοδρόμιο. Το σημείο είναι πολυσύχναστο και από το πεζοδρόμιο περνά πολύς κόσμος, αφού η περιοχή της Ενδεκάτης στο Ναύπλιο είναι κεντρική και υπάρχουν πολλά καταστήματα. Η μεσημεριανή ώρα όμως που έγινε το συμβάν και η καλοκαιρινή ζέστη ήταν ευτυχώς η αιτία που τη στιγμή αυτή δεν περνούσε κόσμος και δεν είχαμε θύματα.

Πτώση μπαλκονιού στο Ναύπλιο
Πτώση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Η άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, συνέβαλε στην ταχεία αποκατάσταση της τάξης και στην αποφυγή περαιτέρω αναστάτωσης. Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ασφάλεια των κτηρίων τους.

Κατάρρευση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Ζημιές στην Πολυτελή BMW

Το μπαλκόνι του κτιρίου στο Ναύπλιο που κατέρρευσε, προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε οχήματα και τον περιβάλλοντα χώρο. Η πολυτελής BMW που ήταν σταθμευμένη από κάτω υπέστη σοβαρές φθορές.

Κατάρρευση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Τα μπάζα που δεν συγκράτησε το μπαλκόνι κατέληξαν στο μαύρο αυτοκίνητο και στον δρόμο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα, αλλά ο κόσμος που βρισκόταν εκεί παραμένει σαστισμένος από το περιστατικό. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα μεγάλα κομμάτια από τα μπάζα, ενώ τα λυγισμένα κάγκελα του μπαλκονιού αποτελούν χαρακτηριστικό σημείο.

Κατάρρευση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Επιπλέον, μεγάλα κομμάτια έπεσαν μπροστά από καταστήματα που λειτουργούσαν εκείνη την ώρα, αλλά ευτυχώς δεν περνούσε κανείς από το πεζοδρόμιο.

Κατάρρευση μπαλκονιού στο Ναύπλιο
Κατάρρευση μπαλκονιού στο Ναύπλιο

Το συμβάν αυτό αποτελεί μια σοβαρή υπενθύμιση της ανάγκης για τακτικούς ελέγχους και συντήρηση των κτιρίων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών. Η περιοχή της Ενδεκάτης Ναυπλίου θα παραμείνει υπό επιτήρηση μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αποκατάστασης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis