banner home design 800x400

Δυστύχημα στη Μεσσηνία: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός της νταλίκας

Στο δυστύχημα της 26ης Ιουλίου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που, την περασμένη Παρασκευή, προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο 47ο χλμ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στον 39χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα. Επίσης, θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως Ηλείας.

Ο κατηγορούμενος για το τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε ακόμα, αρνήθηκε, διά του δικηγόρου του, να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, λόγω τραύματος που φέρει στον σπόνδυλο και αδυναμίας μετακίνησής του στο Δικαστικό Μέγαρο, ο 39χρονος απολογήθηκε στο σπίτι του, στη Ζαχάρω, όπου μετέβησαν νωρίτερα, για τον λόγο αυτό, η εισαγγελέας και η ανακρίτρια.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version