banner home design 800x400

Άργος: Έξι ζώα νεκρά σε καταψύκτες – Τι θα απογίνουν

Δέσμευση του Δήμου Άργους – Μυκηνών για αξιοπρεπή ταφή και αποτέφρωση

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών επωμίζεται την αρμοδιότητα της διαχείρισης και αποτέφρωσης ή υγειονομικής ταφής των νεκρών ζώων στις ζώνες ευθύνης του. Στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με ιδιωτικούς φορείς αποτέφρωσης ζώων, προκειμένου να διασφαλίσει την ορθή και αξιοπρεπή διαχείριση των ζώων που χάνουν τη ζωή τους.

Μια πρόσφατη έρευνα στην αγορά του Δήμου Άργους-Μυκηνών έφερε στο φως την ύπαρξη έξι νεκρών ζώων – πέντε σκύλων και μιας χελώνας – τοποθετημένων σε καταψύκτες, οι οποίοι προορίζονται για την προσωρινή φύλαξή τους. Αυτά τα ζώα προέκυψαν από τροχαία ατυχήματα και εκβρασμό από τη θάλασσα, και προορίζονται για παράδοση σε συνεργαζόμενο φορέα για τη σωστή ταφή ή αποτέφρωσή τους.

Αυτή η κατάσταση αντικατοπτρίζει την αλήθεια των πραγμάτων, καθώς ο Δήμος δεσμεύεται να διαχειρίζεται τα νεκρά ζώα με σεβασμό και ευαισθησία, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μορφή πολιτικής εκμετάλλευσης αυτής της σημαντικής αποστολής.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αργειτης

    Ας σταματησει η σπεκουλα απο τον πρωην κυπατζη της χουντας, δεν εχει καμια απηχηση πλεον στην κο8νη γνωμη, οσο κ να θελει να υποστηριξη τον ομοιδεατη που τον ειχε 13 χρονια τροφιμο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version