banner home design 800x400

Πάμε Αλλιώς: Ενώνουμε δυνάμεις για την πόλη και την ομάδα – Στήριξη της πολυμετοχικότητας του Παναργειακού

Η διαδικασία συμμετοχής στην πολυμετοχικότητα είναι απλή και διαφανής

Ο Παναργειακός, η ιστορική ομάδα του Άργους, επιδιώκει να συνεχίσει την περσινή επιτυχία του με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Η πολυμετοχικότητα είναι το νέο εγχείρημα που προωθείται για την ομάδα, το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας την επισκεψιμότητα, όπως αναφέρει το “Πάμε Αλλιώς“.

Η διαδικασία συμμετοχής στην πολυμετοχικότητα είναι απλή και διαφανής:

  • Καταθέτετε το ποσό, ακέραιο πολλαπλάσιο του 10 (ακόμη και 10€)
  • Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών Παναργειακός A.Π.Ο. Π.Α.Ε.
  • Απαραίτητα στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, ΑΦΜ καταθέτη.

Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η προσωρινή διοίκηση θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις μετοχές που κατέχουν.

    Η αγορά μετοχών ισχύει από την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 για 15 ημέρες. Η παράταξη λαϊκής βάσης παροτρύνει τους πολίτες του Δήμου Άργους – Μυκηνών να συμμετέχουν ενεργά.

    Αναλυτικά, το “Πάμε Αλλιώς” σημειώνει:

    Ο Παναργειακός αποτελεί την ιστορική ομάδα του Άργους, η περσινή επιτυχία του Παναργειακού πρέπει να συνεχιστεί και οφείλουμε να βοηθήσουμε.

    Όφελος από την ανοδική πορεία του Παναργειακού δεν υπάρχει μόνο για την ομάδα αλλά και για την πόλη συνολικά. Οι θέσεις εργασίας που αναπτύσσονται αλλά και η άνοδος της επισκεψιμότητας στην πόλη θα δημιουργήσουν περαιτέρω έμμεσες θέσεις εργασίας και μια συνολική ανάπτυξη, που τόσο την χρειάζεται.
    Το δύσκολο εγχείρημα της πολυμετοχικότητας πρέπει να στηριχθεί από όλους!

    Η παράταξή μας, μια παράταξη λαϊκής βάσης που επιδιώκει τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινωνικά δρώμενα, παροτρύνει τους συμπολίτες μας στον Δήμο Άργους – Μυκηνών να συμμετέχουν στο νέο αυτό εγχείρημα του πολυμετοχικού Παναργειακού βοηθώντας ο καθένας όσο μπορεί για να γίνει ο Παναργειακός κάτι περισσότερο από ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ.

    Η διαδικασία είναι ΑΠΛΗ και ΔΙΑΦΑΝΗΣ

    1)Κατατίθεται στην τράπεζα το ποσό σε ακέραιο πολλαπλάσιο του 10 (χωρίς περιορισμό, δηλαδή ακόμα και 10€ για μια μετοχή)
    ΙΒΑΝ: GR40 0172 5000 0055 0011 3030 748
    Τραπεζικό ίδρυμα: Τράπεζα Πειραιώς
    Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών Παναργειακός A.Π.Ο. Π.Α.Ε.
    Απαραίτητα να αναγράφονται: Όνομα, Επίθετο και ΑΦΜ καταθέτη.

    Η αγορά μετοχών ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και για τις επόμενες 15 ημερολογιακές ημέρες, σύμφωνα με τον ν.2725/99.

    2) Γίνεται ενημέρωση μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, από την προσωρινή διοίκηση, για τις μετοχές τις οποίες κατέχει ο καθένας“.

    Σχόλια

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Exit mobile version