banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου για το σκύλο στο Μπολάτι

“Όποιος είδε τον άνθρωπο που το εγκατέλειψε να ενημερώσει άμεσα τις αρχές”
skylos demenos

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στο ύψος του εργοστασίου «Φραγκίστα» στο Μπολάτι, εντοπίστηκε ένας σκύλος δεμένος σε μια κολώνα στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους διερχόμενους πολίτες, που προσπάθησαν να προστατεύσουν το ζώο από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου καταδικάζοντας αυτή την φρικτή ενέργεια καλεί όλους τους πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές σε περίπτωση που γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου ή έχουν κάποια πληροφορία για το περιστατικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας Ναυπλίου:

“Βρεθήκαμε αυτές τις ημέρες, μπροστά σε ένα ανεκδιήγητο περαστικό, μίας νέας εγκατάλειψης, ενός άτυχου σκυλιού, στο Μπολάτι, όπου ο άνθρωπος – κτήνος που το εγκατέλειψε, το έδεσε κυριολεκτικά, επάνω σε μία μεταλλική κολώνα, και το άφησε εκεί ολομόναχο μέσα στον ήλιο.

Το σκυλί αυτό, βρέθηκε στο σημείο αυτό δεμένο, χθες το πρωί, ενώ οι εθελοντές που το πλησίαζαν, αντιμετώπιζαν την επιθετική συμπεριφορά του, πράγμα το οποίο είναι απολύτως λογικό αφού το καημένο το σκυλάκι ήταν πραγματικά τρομαγμένο από όλα αυτό που βίωσε από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη του.

Η αλήθεια είναι ότι παρότι φαίνεται να ειδοποιήθηκαν από την αρχή οι αρχές, καθώς όπως γνωρίζουμε ήδη από κατοίκους της περιοχής, ο Δήμος Ναυπλιέων ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, οπότε το σκυλί μέσα σε λίγες μόνο ώρες είχε λυθεί και είχε απομακρυνθεί ασφαλώς από τον χώρο για να ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Το άτυχο αυτό πλάσμα το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε από κάτοικο της περιοχής στο facebook, για αυτό και εμείς σας το δείχνουμε μήπως και κάποιος το αναγνωρίσει και κατονομάσει τον δράστη στην αστυνομία.

Σας παρακαλούμε πολύ, σας καλούμε όλους, όσους περάσατε από αυτό το σημείο χθες το πρωί, όποιος διερχόμενος οδηγός, είδε αυτόν τον ασυνείδητο άνθρωπο, να εγκαταλείπει αυτό το άτυχο σκυλί, να δώσει ότι στοιχεία έχει στην διάθεσή του άμεσα στην αστυνομία.

Αυτό το αποτρόπαιο και φρικτό έγκλημα δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis