banner home design 800x400

Πρόσκληση σε εικαστικούς για τη Ναυτική Ναυπλιάδα

Εφέτος, οι εκδηλώσεις της θα ξεκινήσουν το Σάββατο 17 Αυγούστου και θα κλείσουν την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα» προ των πυλών… ανοίγει πάλι τα φτερά της συνεχίζοντας την διαδρομή της… με εκδηλώσεις που έχουν χαράξει εδώ και οκτώ χρόνια την πορεία της…

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα» είναι η γιορτή της θάλασσας, των ανθρώπων που την υπηρετούν και όλων των δημοτών και των πολιτών που την χαίρονται.

Εφέτος, οι εκδηλώσεις της θα ξεκινήσουν το Σάββατο 17 Αυγούστου και θα κλείσουν την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2024» θα εγκαινιαστεί, όπως όλα τα χρόνια, με εικαστική έκθεση που θα διαρκέσει έως και την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων.

Καλούνται εικαστικοί καλλιτέχνες, ανεξάρτητα από τον τόπο που δραστηριοποιούνται αλλά που αγαπούν την Τέχνη και το Ναύπλιο, να λάβουν ενεργό μέρος στις εκδηλώσεις της «ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2024» και στην εικαστική έκθεση που σηματοδοτεί την έναρξη και την λήξη των εκδηλώσεων, εκθέτοντας τα έργα τους και προβάλλοντας την πολιτιστική ζωή της πόλης, σε ένα θεσμό που ήδη έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των δημοτών και των επισκεπτών.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της δραστηριότητας και τους όρους και προϋποθέσεις της συμμετοχής (θεματολόγιο, αριθμός έργων ανά καλλιτέχνη, μέγεθος έργων κλπ), παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» που έχει αναλάβει τον συντονισμό της συγκεκριμένης δράσης Κατερίνα Μπεκιάρη (τηλ. 6944411458)  ή με τους εικαστικούς Δημήτρη Μαυρόγιαννη (τηλ. 6948108530) και Δημήτρη Χατζόπουλο (τηλ. 6944411458).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών ορίζεται η Τετάρτη 7 Αυγούστου.

Τονίζεται ότι την συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση (αριθμός και μέγεθος έργων, αποδοχή των όρων κλπ) θα οριστικοποιήσει επιτροπή αξιολόγησης που έχει συσταθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version