banner home design 800x400

Εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών: «Γυναίκα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου!» με ομιλία της Σεμίνας Διγενή

Η Ομάδα Γυναικών Άργους, μέλος της ΟΓΕ, συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου το Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 21:00.

Η Ομάδα Γυναικών Άργους, μέλος της ΟΓΕ, συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου το Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 21:00. Η εκδήλωση, που έχει ως κεντρικό θέμα τη βία κατά των γυναικών, φέρει τον τίτλο «Γυναίκα! Πάρε τη ζωή στα δυο σου χέρια! Τις γροθιές σου χτύπα στα μαχαίρια».

Ομιλία από τη Σεμίνα Διγενή

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία και ανοιχτή συζήτηση με τη Σεμίνα Διγενή, δημοσιογράφο, συγγραφέα και βουλευτή. Η κ. Διγενή θα μιλήσει για το επίκαιρο και σοβαρό θέμα της βίας κατά των γυναικών, προσφέροντας τόσο πληροφορίες όσο και προσωπικές αναλύσεις για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της βίας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος της “ΚΙΑΝΑ 2024”, μιας σειράς εκδηλώσεων που περιλαμβάνει έκθεση σκίτσου και γελοιογραφίας από διάφορους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Δημήτρης Γεωργοπάλης. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και την Κυριακή, 4 Αυγούστου, με προβολή ταινίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version