banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Ερωτηματικά για σκύλο που βρέθηκε δεμένος σε κολώνα

Ασυνείδητοι ιδιοκτήτες ή χαμένο κατοικίδιο;
skylos demenos

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στο ύψος του εργοστασίου «Φραγκίστα» στο Μπολάτι, εντοπίστηκε ένας σκύλος δεμένος σε μια κολώνα στο δρόμο Άργους-Ναυπλίου. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους διερχόμενους πολίτες, που προσπάθησαν να προστατεύσουν το ζώο από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο σκύλος, πεντακάθαρος και σε καλή φυσική κατάσταση, βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, γρυλίζοντας και επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά. Οι περαστικοί, ανήσυχοι για την τύχη του ζώου, ειδοποίησαν την αστυνομία και τον γνωστό φιλόζωο του Ναυπλίου, Στέλιο Κυριακού, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα.

Ο κ. Κυριακού ανέφερε: «Ο σκύλος δεν είναι συνεργάσιμος και δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του». Παρά τις προσπάθειες του Βαγγέλη Γιαννόπουλου να απελευθερώσει τον σκύλο, εκείνος τον δάγκωσε, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Η αντιδήμαρχος του Ναυπλίου, Σοφία Ξυδή, αντέδρασε άμεσα μετά την ενημέρωση από την αστυνομία και συντόνισε τις προσπάθειες διάσωσης του ζώου. Το σκυλί, το οποίο φορούσε κολάρο και λουρί βόλτας, είχε τσιπ, αλλά ήταν ακαταχώρητο.

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Εάν έχετε πληροφορίες ή είστε ο ιδιοκτήτης του, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον κ. Στέλιο Κυριακού στο 6944773252 ή με τον δήμο Ναυπλιέων.

skylos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis