banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Μαλτέζος για κατασκηνώσεις Φαρμακά: Σημαντική πρωτοβουλία για τον Δήμο και τη νεολαία μας

farmakas

Ξεκίνησαν χτες τη λειτουργία τους οι παιδικές κατασκηνώσεις στο Φαρμακά, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και τεσσάρων Μητροπολιτών και του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και τη νεολαία μας.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, “πρόκειται για παλαιές δημοτικές κατασκηνώσεις, αχρησιμοποίητες και ασυντήρητες για πολλά χρόνια που οι επίμονες προσπάθειες και κυρίως το όραμα του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου τον ώθησαν να ζητήσει την παραχώρησή τους και να ρίξει όλες του τις προσπάθειες στο να γίνουν κατασκηνώσεις σύγχρονες και ασφαλείς, μέσα στο πράσινο, με ωραία κτίρια και αθλητικές εγκαταστάσεις. Σκοπός των κατασκηνώσεων να υποδέχονται τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τη φύση, τον αθλητισμό και τις καλές παρέες και ταυτόχρονα να έρχονται κοντά με τις αξίες της Ορθοδοξίας.

maltezos farmaka 1
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών
maltezos farmaka
ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Συνεχίζει λέγοντας πως “η τοπική αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών ήταν και είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Στη θητεία μου ως αντιπεριφερειάρχης είχα κι εγώ τη χαρά να βοηθήσω στη χρηματοδότηση μέρους του εξοπλισμού, καθώς επίσης και στη βελτίωση της οδικής σύνδεσης του Γυμνού με το Άργος και σε κάποιο βαθμό του Γυμνού με το Φαρμακά, έργο που μένει να ολοκληρωθεί”.

Τώρα ως Δήμαρχος μπόρεσα να φτιάξω το δρόμο διαφυγής από τις κατασκηνώσεις μέχρι το Πλατάνι, μήκους 11 χιλιομέτρων, ώστε σε έκτακτη περίπτωση να μπορούν να απομακρυνθούν τα παιδιά και οι εθελοντές με ασφάλεια, απαραίτητη προϋπόθεση για την αδειοδότηση των εγκαταστάσεων“, σημειώνει ο κ. Μαλτέζος.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημα αυτό και τονίζει πως “είναι μία σημαντική πρωτοβουλία για το Δήμο Άργους Μυκηνών και τη νεολαία μας. Συγχαρητήρια στο Σεβασμιώτατο για τις προσπάθειες και την προσφορά του“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis