banner home design 800x400

Εξιτήριο για τον οδηγό της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στη Μεσσηνία

Συνεχίζεται η νοσηλεία του φρουρούμενος στο σπίτι του – Σοβαρές καταγγελίες και αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Εξιτήριο έλαβε το πρωί της Δευτέρας ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (26/7) στην Ελαία Μεσσηνίας, στο 47ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας. Ο οδηγός, ο οποίος έχει υποστεί τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη από τη σφοδρή σύγκρουση με τρία ΙΧ οχήματα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων άλλων, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 39χρονος έχει συλληφθεί βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ. Όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει και να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τον έλεγχο της νταλίκας του.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Στο μεταξύ, σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 19χρονου φαντάρου που απεγκλωβίστηκε από το όχημα που είχε καταπλακωθεί από τη νταλίκα. Ο φαντάρος παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Δυστυχώς, ο 44χρονος στρατιωτικός πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του ανασύρθηκαν νεκροί από το ίδιο όχημα.

Επιπλέον, η 38χρονη που επέβαινε στο πρώτο όχημα του δυστυχήματος, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα για να βρίσκεται κοντά στον 6χρονο γιο της, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Από το συγκεκριμένο όχημα, σκοτώθηκαν ακαριαία ο 38χρονος σύζυγός της και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version