banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Επιθέσεις σκυλιών σπέρνουν φόβο στο Άργος – Δάγκωσαν πολίτη πίσω από το Κάστρο

Επιτέθηκαν σε πολίτη που έκανε τον περίπατό του πίσω από το κάστρο του Άργους δέκα σκυλιά – Ένα από αυτά τον δάγκωσε
Σκύλος δάγκωμα επίθεση άγριος

Aντιμέτωπος με μια επίθεση από περίπου δέκα σκυλιά βρέθηκε σήμερα το πρωί, ένας πολίτης που έκανε τον περίπατό του πίσω από το κάστρο του Άργους. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ένα από τα σκυλιά κατάφερε να τον δαγκώσει πριν η αγέλη τραπεί σε φυγή λόγω των φωνών του.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο δυτικό τμήμα της πόλης, σε μια περιοχή που εκτείνεται από την οδό Φορωνέος έως το αρχαίο Θέατρο και την πλατεία Εθνοσυνέλευσης στην οδό Γούναρη.

Δείτε φωτογραφία που ανάρτησε ο πολίτης με το δάγκωμα:

epithesi skylia argos
Φωτογραφία με το δάγκωμα μετά την επίθεση της αγέλης // ΦΩΤΟ: fb θύματος

Η κατάσταση στην περιοχή

Η αγέλη αυτή έχει γίνει μόνιμη απειλή για την περιοχή, δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα σκυλιά δεν είναι μόνο αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους αφήνουν ελεύθερα στους δρόμους. Αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα και αυξάνει τον αριθμό των επιθέσεων.

Πρόσφατα περιστατικά

Πριν από περίπου ένα μήνα, ένας άλλος πολίτης δέχτηκε επίθεση από την ίδια αγέλη ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Το περιστατικό αυτό είχε αίσιο τέλος χάρη στην ψυχραιμία του θύματος και την έγκαιρη βοήθεια ενός περιπτερά της περιοχής. Ωστόσο, αυτά τα περιστατικά υπογραμμίζουν την ανάγκη για άμεση δράση και επίλυση του προβλήματος.

Η αναγκαιότητα για άμεση δράση

Η κατάσταση με τις επιθέσεις από αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά στο Άργος είναι ανησυχητική και απαιτεί άμεση προσοχή. Ο δήμος και οι αρμόδιες αρχές πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν λύσεις που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών και την ευημερία των ζώων.

Μέχρι τότε, οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οποιαδήποτε παρόμοια περιστατικά στις αρχές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis