banner home design 800x400

Ξαπλώστρες στην Αργολίδα: Πληρώνουν ακόμα και 50 ευρώ για να …βρέχουν τα πόδια τους στη θάλασσα

Λιγοστεύουν οι παραλίες που μπορεί κάποιος να βρει ακόμα και δωρεάν ξαπλώστρα, αφήνοντας και μόνο το αντίτιμο του καφέ που θα πιεί, όπως γινόταν στο παρελθόν

Ακόμα και 50 ευρώ πληρώνουν οι λουόμενοι για να …βρέχουν τα πόδια τους στη θάλασσα, εξασφαλίζοντας πρώτη θέση …πίστα, δηλαδή ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα. Ξαπλώστρες στην Αργολίδα, από …χρυσάφι, που όμως γεμίζουν από τουρίστες.

Όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιος δωρεάν το μπάνιο του, ή και να βρει οικονομικές ξαπλώστρες, ακόμα και δωρεάν ξαπλώστρες, αφήνοντας και μόνο το αντίτιμο του καφέ που θα πιεί.

Τιμοκατάλογοι στις ξαπλώστρες

Τιμοκατάλογοι στις ξαπλώστρες

Οι τιμές στις ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα όπως φαίνεται από την έρευνα που έκανε αυτές τις ημέρες ο anagnostis ποικίλουν, ανάλογα με την παραλία και το σημείο που βρίσκονται.

Έτσι βλέπουμε για παράδειγμα στο Τολό την υψηλότερη τιμή για ένα σετ ξαπλώστρες με ένα πουφ, ελάχιστη κατανάλωση 50 ευρώ το σετ.

Όμως οι λουόμενοι θα βρουν και οικονομικές παραλίες, δηλαδή περιπτώσεις, όπως ένα σετ ξαπλώστρες μπροστά στη θάλασσα και πάλι στο Τολό με 25 ευρώ, ενώ η πίσω σειρά είναι σαφώς οικονομικότερη με 15 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση στην ίδια παραλία θα βρίσκουμε το σετ ομπρέλες μαζί με καφέ να κοστίζει 10 ευρώ, ενώ ένας έξτρα καφές ή χυμός να χρεώνεται με 3 ευρώ.

Ελάχιστη κατανάλωση υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις και στα τραπέζια για φαγητό πάνω στην άμμο.

Οικονομικά μπάνια μπορεί να κάνει κανείς στην Κάντια, όπου όμως κι εδώ κυρίως τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν περιπτώσεις που χρεώνεται 5 ευρώ το σετ ομπρέλα και ξαπλώστρες, αλλά και στην Πλάκα Δρεπάνου που βρήκαμε το σετ με 6 ευρώ σε μια περίπτωση ή ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ, σε άλλη περίπτωση.

Παραλίες για όλα τα βαλάντια

Παρά τις υψηλές τιμές σε κάποιες παραλίες, υπάρχουν ακόμα οικονομικές επιλογές στην Αργολίδα. Οι λουόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, είτε με πολυτέλεια, είτε με οικονομία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version