banner home design 800x400

Μάγεψε η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Άργος (Βίντεο)

Εντυπωσιακή έναρξη για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Άργους – Μυκηνών στους Στρατώνες Καποδίστρια

Με μια εντυπωσιακή συναυλία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου στο Άργος η αυλαία του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι στο προαύλιο του Βυζαντινού Μουσείου Άργους, στους Στρατώνες Καποδίστρια, απόλαυσαν τις μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η αξιόλογη μουσικοσυνθέτρια και βιολονίστρια, μαζί με την ορχήστρα της, παρουσίασαν γνωστά μουσικά ακούσματα από τη δισκογραφία, τις κινηματογραφικές δουλειές και τα ντοκιμαντέρ που έχει “ντύσει” με τις μουσικές της. Το κοινό έζησε μια ιδιαίτερα μαγευτική βραδιά και το χειροκρότημά του ήταν παρατεταμένο, δείχνοντας την απόλυτη ικανοποίησή του.

Τη συναυλία, καθώς και την έναρξη των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», προλόγισε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Ευχαρίστησε θερμά όσους κινητοποιούνται για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού, Παναγιώτη Μπουλούκο. Κάλεσε τους δημότες να παρακολουθήσουν τις επόμενες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η στροφή στον πολιτισμό με ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο τέως περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος καλωσορίστηκε θερμά από τον δήμαρχο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version