banner home design 800x400

Άργος: Συνελήφθη 26χρονη με 100 γραμμάρια ηρωίνης

Η 26χρονη αποβιβάστηκε από Υπεραστικό Λεωφορείο και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες Σάββατο 27 Ιουλίου το απόγευμα στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 26χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει ακόμη 2 άτομα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Άργος, ύστερα από κατάλληλη
αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 26χρονη να αποβιβάζεται από Υπεραστικό Λεωφορείο και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 102,5 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου η 26χρονη είχε μεταβεί στην Αθήνα όπου προμηθεύτηκε τις ανωτέρω ποσότητες από 22χρονο ημεδαπό προκειμένου στη συνέχεια να τις παραδώσει σε 39χρονη ημεδαπή.

Τέλος, στην κατοχή της 26χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version