banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Άργος: Η μαύρη τρύπα του Λάλουκα

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με την κατάσταση αυτή εδώ και 2 χρόνια

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Η μαύρη τρύπα του Λάλουκα
kados lalouka

Ένας τρύπιος κάδος εξυπηρετεί τελευταία δύο χρόνια τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο συγκεκριμένος κάδος έχει μια μεγάλη «μαύρη» τρύπα στην βάση του, που με το πέρασμα του χρόνου σκούριασε περισσότερο ο πάτος του κάδου, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να πέφτουν στο οδόστρωμα και να κάνουν «πάρτι» ολόγυρα.

Τα αδέσποτα ζώα έχουν άμεση πρόσβαση στον τρύπιο κάδο και μεταφέρουν με μεγάλη ευκολία τα απορρίμματα ως τις αυλές των κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση αυτή η οποία προκαλεί έντονες μυρωδιές και “επισκέψεις” εντόμων και άλλων ζώων.

Όπως αναφέρουν έχουν ενοχλήσει επανειλημμένα τους αρμόδιους της τοπικής κοινότητας Λάλουκα αλλά και τα γραφεία του Δήμου Άργους Μυκηνών. Η απάντηση που δέχτηκαν είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος κάδος για να αντικατασταθεί.

Όταν δε πρότειναν απλά να επισκευαστεί το τρύπιο σημείο του κάδο με ένα κομμάτι σίδερο που θα καλύψει την τρύπα, η απάντηση που πήραν από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών είναι πως δυστυχώς δεν υπάρχουν αρμόδια άτομα για να επισκευάσουν τον κάδο.

Οι ίδιοι αναγκάζονται να βάζουν χαρτόκουτα κάτω κάτω για να καλυφθεί η τρύπα και να τοποθετήσουν από πάνω τις σακούλες με τα σκουπίδια, μέχρι να κλείσει ο Δήμος την «μαύρη τρύπα» της καθαριότητας.

kados1
kados tripa
kados tripios
kados

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis