banner home design 800x400

Mani Summer Festival: Συνδυάζοντας πολιτισμό, παράδοση και ψυχαγωγία

Στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας για όλο τον Αύγουστο

Εγκαινιάζεται στη Δυτική Μάνη ένας νέος πολιτιστικός θεσμός το Mani Summer Festival, που φιλοξενεί ένα πρόγραμμα ζωντανών συναυλιών και εκδηλώσεων, με αναγνωρισμένους και αγαπητούς καλλιτέχνες, στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας.

Συνδυάζοντας τον πολιτισμό, την παράδοση και την ψυχαγωγία, το Mani Summer Festival ενώνει τη μουσική και τις τέχνες με την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης της Μάνης, στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας με την μαγευτική θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, προσφέροντας μας ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με τις εκδηλώσεις του.

Κυριακή 4 Αυγούστου στις 21.00 – Μανώλης Κονταρός
Ο αγαπημένος Κρητικός ερμηνευτής Μανώλης Κονταρός έρχεται για μια ξεχωριστή συναυλία με μουσικές της Κρητικής παράδοσης στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας.
Ώρα Έναρξης 21.00 • Τιμή Εισιτηρίου 18Є

Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21.00 – Μελίνα Ασλανίδου
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου σε μια μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας θα ταξιδέψει το κοινό με αγαπημένες της επιτυχίες και νέα τραγούδια, σε ένα αξέχαστο live.
Ώρα Έναρξης 21.00 • Τιμή Εισιτηρίου 18Є

Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 21.00 – “Ανδρομάχη” του Ευριπίδη
Η θεατρική παράσταση “Ανδρομάχη”, του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη, θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή.
Ώρα Έναρξης 21.00 • Τιμή Εισιτηρίου 15Є

Τρίτη 20 Αυγούστου στις 21.00 – Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους και διαχρονικούς Έλληνες συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές, έρχεται στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας για να μοιραστεί με το κοινό το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής του με μουσικές και στίχους που όλοι έχουν αγαπήσει. Μαζί του στο τραγούδι ο Μπάμπης Βελισσάριος και η Νανά Μπινοπούλου.
Ώρα Έναρξης 21.00 • Τιμή Εισιτηρίου 18Є

Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 22.00 – Dj Valentino & Dj Kosto
O καταξιωμένος Dj, Remixer και ραδιοφωνικός παραγωγός Valentino μαζί με τον δημοφιλή Dj Kosto έρχονται στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας, για ένα δυνατό Live DJ Set με non stop mix των μεγαλύτερων Ελληνικών και ξένων επιτυχιών. Το απόλυτο party του καλοκαιριού με ανεβαστικά vibes, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Ώρα Έναρξης 22.00 • Τιμή Εισιτηρίου 15Є μαζί με 1 ποτό

*ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΛΕΑΣ
Eπαρχιακή Οδός Πλάτσας – Μηλέας, Δυτική Μάνη 24024
https://search.app.goo.gl/Qt5DeLq

Διοργάνωση:
Αθλητικός Σύλλογος Μάνης Ταΰγετος
Πληροφορίες: 6957213213

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version