banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Αυτόματες ποτίστρες για τα αδέσποτα στην Καλαμάτα

Ποτίστρες για την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για νερό, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων καιρικών συνθηκών
automatic potistra

Ποτίστρες για την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για νερό, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων καιρικών συνθηκών, όπως αυτή του καύσωνα, έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα, σημεία της πόλης της Καλαμάτας με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπάκα και του εντεταλμένου Σύμβουλου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς Παναγιώτη Αγγελάκη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στις προσπάθειες για την προαγωγή της ευημερίας και της φροντίδας των ζώων που ζουν ανάμεσά μας. Η τοποθέτηση ποτίστρων είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός πιο φιλόξενου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα αδέσποτα.

Στόχος η διασφάλιση ότι τα ζώα αυτά θα έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν την ανάγκη για νερό ακόμη πιο επιτακτική. Όπως έχει γίνει γνωστό από την αρμόδια Υπηρεσία, νέες ποτίστρες θα τοποθετηθούν από το συνεργείο αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε διάφορα σημεία της πόλης (Ανατολικό κέντρο-Πλατεία Όθωνος – Νέδοντος – Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Σημειώνεται, επίσης, ότι στις υπάρχουσες ποτίστρες για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έρχονται να προστεθούν νέες αυτόματες ποτίστρες δωρεά από την εταιρεία Romanos Security.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis