home design 800x400

Σε σινεμά μετατρέπεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Τρίπολης

Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:00 για να υποδεχτεί την ταινία “Αγέλη Προβάτων” του Δημήτρη Κανελλόπουλου, με ελεύθερη είσοδο.

Η ενέργεια “Σινεμά ο Σταθμός” επιστρέφει για 4η χρονιά, μετατρέποντας σιδηροδρομικούς σταθμούς σε θερινά σινεμά για μία βραδιά. Η φετινή διαδρομή περνάει από τρεις πόλεις και καταλήγει στην Τρίπολη, όπου θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Μετά τις επιτυχημένες στάσεις στην Αρχαία Ολυμπία και την Καρδίτσα, η τρίτη και τελευταία στάση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Τρίπολης. Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:00 για να υποδεχτεί την ταινία “Αγέλη Προβάτων” του Δημήτρη Κανελλόπουλου, με ελεύθερη είσοδο.

“Αγέλη Προβάτων”

Η ταινία “Αγέλη Προβάτων” γυρίστηκε στην Τρίπολη με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και έχει αποσπάσει βραβεία, όπως το Ίρις β’ ανδρικού ρόλου (Άρης Σερβετάλης) και καλύτερου σεναρίου από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κανελλόπουλος θα παρευρεθεί στην προβολή και θα κάνει μία σύντομη παρουσίαση της ταινίας, η οποία συνδυάζει αγροτικό δράμα, crime thriller και κοινωνικό σχόλιο, περιγράφοντας τη “βαθιά Ελλάδα”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Άρης Σερβετάλης, Δημήτρης Λόλος, Λευτέρης Πολυχρόνης και Γιάννης Βασιλώτος, με σενάριο και σκηνοθεσία από τον Δημήτρη Κανελλόπουλο.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και του ΟΣΕ, που υποστηρίζει ολόκληρη την ενέργεια, ενώ ο Πρόεδρος του ΟΣΕ, κ. Γιάννος Γραμματίδης, θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version