home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Πύργου – Κυπαρισσίας: Νταλίκα συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στα συντρίμμια – Στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας το πολύνεκρο δυστύχημα – Δύο παιδιά νεκρά
troxaio ekav astynomia

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με τρία διερχόμενα αυτοκίνητα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.

Τουλάχιστον 4 νεκροί

Πηγές αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Οι δύο νεκροί ενήλικες και το ένα παιδί προέρχονται από το ίδιο όχημα, ενώ οι άλλοι δύο, ένας ενήλικας και ένα παιδί, ήταν επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου.

Στο τρίτο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά και ο ένας εξ αυτών διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Καλαμάτα.

Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο του τροχαίου, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα είχε καταπλακωθεί πλήρως από τη νταλίκα, καθιστώντας την επιχείρηση απεγκλωβισμού ιδιαίτερα δύσκολη. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.

Διακοπή κυκλοφορίας

Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έκλεισε και η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Η περιοχή της «στροφής της Ελαίας» είναι γνωστή για τα πολυάριθμα τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν, καθιστώντας την ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis