home design 800x400

Πώς ξετρύπωσαν 135 χασισόδεντρα στη Μεσσηνία

Συνελήφθη 76χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πώς ξετρύπωσαν 135 χασισόδεντρα στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτoδασική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (25.7.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, 76χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (25.7.2024) το απόγευμα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή κατά την οποία εντοπίστηκε,  σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 135 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρου, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον αντίστοιχο αρδευτικό και καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, η φυτεία καλλιεργούταν από τον ανωτέρω 76χρονο με σκοπό τη συγκομιδή σημαντικής ποσότητας κάνναβης την οποία στη συνέχεια θα διακινούσε, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version