banner home design 800x400

Μεσσηνία: Έκοψαν τις οροφές για να βγάλουν νεκρούς και τραυματίες

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός του φορτηγού

Ασύλληπτη τραγωδία έχει σοκάρει τη Μεσσηνία μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Από τα συντρίμμια των οχημάτων ανασύρθηκαν συνολικά τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος. Οι πυροσβέστες έκοψαν τις οροφές των ΙΧ για να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες.

Επίσης νεκροί ανασύρθηκαν δυο άνδρες οδηγοί των οχημάτων πάνω στα οποία έπεσε ο τράκτορας του φορτηγού. Μάλιστα η Πυροσβεστική χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδική διασωστική σειρά και να κόψει τις οροφές των οχημάτων, προκειμένου να απεγκλωβίσει και τους υπόλοιπους τραυματίες.

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών, ένας 25χρονος, κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας νοσηλεύεται τραυματισμένοι μια 60χρονη γυναίκα.

Επιπλέον, ένα παιδί που τραυματίστηκε μεταφέρεται στην Πάτρα στο Καραμαναδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχετικά καλά στην υγεία του και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε και αυτός τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version