home design 800x400
home design 1170Χ320

Σημαντική θέση στην ΕΠΟ για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη

Ο Βασίλης Σιδέρης εξελέγη μέλος στη νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ υπό τον Μάκη Γκαγκάτση – Επίσης αναλαμβάνει καθήκοντα ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων
sideris epsa

Μία σημαντική θέση στη νέα ΕΠΟ υπό τον Μάκη Γκαγκάτση καταλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο οποίος εξελέγη ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Επίσης αναλαμβάνει καθήκοντα ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη γι’ αυτή του την εκλογή, δια του προέδρου του Παναγιώτη Κοντού, τονίζοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος από την Αργολίδα καταλαμβάνει μία τόσο καίρια και σημαντική θέση στην κεντρική σκηνή των ποδοσφαιρικών δρώμενων της χώρας μας.

«Γνωρίζοντας την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει. Είμαστε σίγουροι ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, θα συνεχίζει να στηρίζει το Σύνδεσμό μας όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας με μοναδικό σκοπό την πρόοδο του Αργολικού ποδοσφαίρου», αναφέρουν ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας, «Ο Προμηθέας».

sideris kontos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis