home design 800x400
home design 1170Χ320

Νέο σπίτι στην Αμερική για το viral γατάκι των Σπετσών

Δείτε πώς η Αμερικανίδα τουρίστρια έσωσε την Spetzy από πνιγμό και τελικά την υιοθέτησε (Βίντεο)
Γατάκι Σπέτσες

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ταξιδεύει το γατάκι από τις Σπέτσες που διασώθηκε από μια τουρίστρια, αφού είχε πέσει στο νερό. Η ιστορία του έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει την Coco Gozlan να βουτά στη θάλασσα για να σώσει το γατάκι, παρά τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο από πιθανή διερχόμενη βάρκα.

Η νεαρή κοπέλα, αψηφώντας τους κινδύνους, έπεσε στο νερό με τα ρούχα της και σε «μισό λεπτό» είχε βγάλει το γατάκι έξω, κερδίζοντας επευφημίες και υποστηρικτικά σχόλια για την ηρωική της πράξη.

Η δομή Spetses Care For Animals (SCFA) ευχαρίστησε την τουρίστρια για την θαρραλέα της ενέργεια.

Το γατάκι, που ονομάστηκε Σπέτσι (Spetzy), προς τιμήν του νησιού των Σπετσών, βρίσκει πλέον το παντοτινό του σπίτι στις ΗΠΑ, καθώς η Coco Gozlan αποφάσισε να το υιοθετήσει. Την Τετάρτη 24 Ιουλίου, η Σπέτσι ταξίδεψε προς την Αμερική, με το ταξίδι της να καταγράφεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, @spetzygirl. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε αρχικά για να δημοσιοποιήσει την καμπάνια GoFundMe που βοηθά ανθρώπους με ζώα συντροφιάς, ειδικά στην Αμερική.

Η Coco υπερασπίζεται και τον υπάλληλο του Λιμενικού που προσπάθησε να την εμποδίσει να βουτήξει, αναφέροντας πως ήταν «ένα νέο γλυκό παιδί» που «δεν ήξερε τι να κάνει» και καλεί τους ανθρώπους να μην είναι σκληροί μαζί του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis