home design 800x400
home design 1170Χ320

Έπεσαν οι υπογραφές για τον καθαρισμό πρανών, τάφρων και νησίδων οδικού δικτύου Ανατολικής Κορινθίας

Ο καθαρισμός των πρανών, των τάφρων και των νησίδων είναι κρίσιμης σημασίας για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, την αποτροπή ατυχημάτων και την εν γένει αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
ypografi simvasis giolis

Με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας του οδικού δικτύου, υπεγράφη η σύμβαση για τον καθαρισμό πρανών, τάφρων και νησίδων οδικού δικτύου Ανατολικής Κορινθίας, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρη Μουρίκη, και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σπυρίδωνα Ζαχαριά.

ypografi simvasis giolis 1
ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση των υποδομών. Ο καθαρισμός των πρανών, των τάφρων και των νησίδων είναι κρίσιμης σημασίας για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, την αποτροπή ατυχημάτων και την εν γένει αναβάθμιση του οδικού δικτύου.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, κ. Γκιολής, δήλωσε: «Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την προστασία και τη συντήρηση του οδικού μας δικτύου. Η ασφάλεια των πολιτών μας είναι προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis