home design 800x400

Συναυλία και ντοκιμαντέρ στο Κιάτο για τον αείμνηστο Γιάννη Σπανό

Η συναυλία – αφιέρωμα και το ντοκιμαντέρ εντάσσονται στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου Σικυωνίων

Μεγάλη συναυλία και προβολή ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Σπανό, θα λάβει χώρα στο Κιάτο της Κορινθίας, στο πλαίσιο διήμερου αφιερώματος στον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη.

Την Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024, θα γίνει η μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον αξέχαστο Γιάννη Σπανό. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Μιάλη, στο Κιάτο του δήμου Σικυωνίων. Θα τραγουδήσουν οι Μελίνα Ασλανίδου, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Ρένος Χαραλαμπίδης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Παγιάτης, μαέστρος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η συναυλία – αφιέρωμα, εντάσσεται στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου. Το δρώμενο στηρίζει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 90 χρόνια του Γιάννη Σπανού. Θυμίζουμε, ότι, ο Γιάννης Σπανός, είχε καταγωγή απ’ την περιοχή του Κιάτου.

Η προβολή της ταινίας “Πίσω από τη μαρκίζα” του Άρη Δόριζα που είναι αφιερωμένες στον Γιάννη Σπαν θα προβληθεί στο Σινέ Παλλάς, στις 8.30 το απόγευμα, το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας. Στην παραγωγή έχει συμβάλει και η ΕΡΤ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version