home design 800x400

Αρκαδία: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 34χρονη σύζυγός του – Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Μετά από μαραθώνια απολογία την Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η 34χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, δήλωσε ότι θα υποβάλλει αίτημα αντικατάστασης της προφυλάκισης του 41χρονου, καθώς οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Την περασμένη Κυριακή, ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός στο χωριό Άγιος Πέτρος, στην Αρκαδία, φέροντας σοβαρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ενώ διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια.

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, καθώς η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη από τις κακώσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Η λογομαχία που οδήγησε στη μοιραία νύχτα

Το θύμα είχε εμπλακεί σε λογομαχία με την 34χρονη και τον 41χρονο σύζυγό της, όταν το ζευγάρι αποχωρούσε από την πλατεία του χωριού μετά από κοινωνική εκδήλωση.

Η γυναίκα κατήγγειλε λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ενώ το ζευγάρι υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα όταν το θύμα προσπάθησε να εισέλθει βίαια στο αυτοκίνητό τους, παρουσία του τρίχρονου παιδιού τους.

«Να λογοδοτήσουν οι εμπλεκόμενοι»

Η οικογένεια του 64χρονου, μέσω του δικηγόρου της, καταγγέλλει προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα του θύματος και ζητά να λογοδοτήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι υπάρχουν μάρτυρες που αποφεύγουν να μιλήσουν για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version