home design 800x400

Νεκρός 26χρονος αγνοούμενος στη λίμνη Βιβάρι

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του νεαρού από το Νεπάλ στη λίμνη Βιβάρι του Δήμου Ευρώτα μετά από εκτενείς έρευνες των αρχών.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νεκρός 26χρονος αγνοούμενος στη λίμνη Βιβάρι

Σε τραγωδία κατέληξαν οι έρευνες εντοπισμού του αγνοούμενου 26χρονου στη λίμνη Βιβάρι του Δήμου Ευρώτα, στη Λακωνία, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιουλίου βρέθηκε νεκρός. Ο νεαρός άνδρας, που καταγόταν από το Νεπάλ, αγνοούνταν από την Κυριακή 21 Ιουλίου, όταν οι συγκάτοικοί του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Η αναζήτηση του 26χρονου κινητοποίησε δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ευρώτα, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) Λακωνίας και εθελοντές, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για να τον εντοπίσουν. Οι έρευνες διεξήχθησαν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της λάσπης και των πολύ θολών νερών στην περιοχή της λίμνης.

Οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του 26χρονου μέσα στο βούρκο της λίμνης, μετά από πολλές ώρες εντατικών ερευνών. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version