home design 800x400

Χοντρό επεισόδιο στον Πύργο: Πήγε να χτυπήσει 14χρονη και του επιτέθηκαν με σούβλα

Ένταση και συλλήψεις μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας με αυτοκίνητο

Ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Πύργο Ηλείας, όταν ένας 37χρονος άνδρας προσπάθησε να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του μια 14χρονη κοπέλα.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε την οργή των συγγενών της, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον χτύπησαν με μια σούβλα.

Τι συνέβη

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 37χρονος προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε δύο σταθμευμένα οχήματα που ανήκαν σε άλλη οικογένεια Ρομά. Ακολούθησε έντονος καυγάς με τον 35χρονο ιδιοκτήτη ενός εκ των οχημάτων. Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο 37χρονος σε έξαλλη κατάσταση επιτάχυνε το αυτοκίνητό του και παραλίγο να χτυπήσει την 14χρονη κόρη του 35χρονου. Ευτυχώς, η μητέρα της κοπέλας πρόλαβε να την τραβήξει στο πεζοδρόμιο.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο 35χρονος, μαζί με τον αδερφό του, ακινητοποίησαν τον 37χρονο και τον χτύπησαν με μια σούβλα.

Συλλήψεις και κατηγορίες

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον 37χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Συνελήφθη επίσης ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας το μεσημέρι της Τρίτης.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά άλλα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει για το περιστατικό:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στoν Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα ακόμη δύο άνδρες τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 22-7-2024 το απόγευμα, στον Πύργο, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο πρώτος κατηγορούμενος, διαπληκτίστηκε με τον δεύτερο κατηγορούμενο και οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει την 14χρονη κόρη του δεύτερου κατηγορούμενου, ενώ επιπλέον κατηγορείται ότι προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στον δεύτερο κατηγορούμενο και στον αδερφό του.

Στη συνέχεια ο δεύτερος συλληφθείς ενεργώντας από κοινού με τον αδερφό του και έναν ακόμη άνδρα, τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον πρώτο συλληφθέντα, προκάλεσαν φθορές στο όχημα του και τον απείλησαν με πιστόλι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version