home design 800x400

ΠΑΕ Παναργειακός: Κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής για αγορά μετοχών

Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την επίσημη έναρξη κατάθεσης χρημάτων για το μετοχικό κεφάλαιο – Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναργειακός ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες για τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, ο οποίος τηρείται πλέον σε συστημική τράπεζα. Αυτή η σημαντική εξέλιξη έρχεται μετά την έναρξη της διαδικασίας στις 12 Ιουνίου με την υπογραφή του καταστατικού της ΠΑΕ.

Η εκλογή της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είχε πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου, με στόχο την προώθηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου μέσω κατάθεσης χρημάτων για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το ν. 2725/99, από την ανακοίνωση του IBAN και για τις επόμενες 15 ημέρες, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ Παναργειακός.

Η ΠΑΕ Παναργειακός καλεί τον κόσμο να δείξει ενδιαφέρον και να σπεύσει να αγοράσει μετοχές, προκειμένου να συμπληρωθεί το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Η ΠΑΕ έχει ήδη δημιουργήσει και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό για την προώθηση της πολυμετοχικότητας, καλώντας τους φιλάθλους να αγοράσουν μετοχές και να γίνουν μέλη της οικογένειας των Λύκων.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η συμμετοχή στη Super League 2 απαιτεί την κάλυψη συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων, όπως το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο, την κατάθεση εγγυητικής και την κατάθεση φακέλου για αδειοδότηση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version